Kalkun, pålæg (cremet)

Kalkun, pålæg (cremet)

Ingredienser

Færdigtilberedt kalkunbryst med bacon, hakket 2 mm.
450 g
Fløde 38 %
155 g
Fond
75 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  2. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
958 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
27,9 gram
Fedtstof
12,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter