Kalkun, pålæg (cremet)
Kalkun, pålæg (cremet)
Ingredienser
Færdigtilberedt kalkunbryst med bacon, hakket 2 mm.
450 g
Fløde 38 %
155 g
Fond
75 g
Proteinpulver
90 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Smag til med salt og peber.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
958 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
27,9 gram
Fedtstof
12,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter