Hakkebøf, pålæg (gratin)

Hakkebøf, pålæg (gratin)

Ingredienser

Husblas
20 g
Færdigtilberedt hakkebøf, hakket 2 mm.
400 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Proteinpulver
100 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1.  

    Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt kulør så det får en lidt mørkere farve, der ligner hakkebøf

  4. Smelt den opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Smag til med salt og peber

  6. Hæld massen i florentiner silikoneforme

  7. Dæk til med film og stil på køl til massen har sat sig

  8. Vend gratinen ud af silikoneformen

  9. Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg let hen over bøffen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.235 kJ
Kulhydrater
8,3 gram
Proteiner
26,1 gram
Fedtstof
17,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter