Hakkebøf, pålæg (gratin)
Hakkebøf, pålæg (gratin)
Ingredienser
Husblas
20 g
Færdigtilberedt hakkebøf, hakket 2 mm.
400 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Proteinpulver
100 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør så det får en lidt mørkere farve, der ligner hakkebøf
Smelt den opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Hæld massen i florentiner silikoneforme
Dæk til med film og stil på køl til massen har sat sig
Vend gratinen ud af silikoneformen
Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg let hen over bøffen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.235 kJ
Kulhydrater
8,3 gram
Proteiner
26,1 gram
Fedtstof
17,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter