Hakkebøf, pålæg (cremet)

Hakkebøf, pålæg (cremet)

Ingredienser

Færdigtilberedt hakkebøf, hakket 2 mm.
450 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
115 g
Proteinpulver
110 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt kulør så det får en mørkere farve, der ligner hakkebøf

  3. Smag til med salt og peber

  4. Hvis massen er for tynd laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet. Stil det herefter på køl

  5. Pensl hakkebøffen med en smule kulør, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
40 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.225 kJ
Kulhydrater
8,5 gram
Proteiner
24,4 gram
Fedtstof
18,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter