Hakkebøf, pålæg (cremet)
Hakkebøf, pålæg (cremet)
Ingredienser
Færdigtilberedt hakkebøf, hakket 2 mm.
450 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
115 g
Proteinpulver
110 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør så det får en mørkere farve, der ligner hakkebøf
Smag til med salt og peber
Hvis massen er for tynd laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet. Stil det herefter på køl
Pensl hakkebøffen med en smule kulør, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
40 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.225 kJ
Kulhydrater
8,5 gram
Proteiner
24,4 gram
Fedtstof
18,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter