Forloren hare (gratin)

Forloren hare (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt forloren hare, hakket 2 mm.
500 g
Fløde 38 %
250 g
Smør, smeltet
60 g
Fond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Baconolie (se opskrift nedenfor)
220 g

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad gratinen køle lidt af

  6. Fjern filmen, løsn siderne på silikoneformen, vend ud på et spækbræt og skær gratinen i skiver

  7. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på den forlorne hare gratin, så det ligner stegeskorpe

  8. Dryp baconolie ovenpå gratinen. Find opskriften på baconolie.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g baconolie
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.272 kJ
Kulhydrater
6,4 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
21,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter