Forloren hare (gratin)
Forloren hare (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt forloren hare, hakket 2 mm.
500 g
Fløde 38 %
250 g
Smør, smeltet
60 g
Fond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Baconolie (se opskrift nedenfor)
220 g
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Fjern filmen, løsn siderne på silikoneformen, vend ud på et spækbræt og skær gratinen i skiver
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på den forlorne hare gratin, så det ligner stegeskorpe
Dryp baconolie ovenpå gratinen. Find opskriften på baconolie.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g baconolie
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.272 kJ
Kulhydrater
6,4 gram
Proteiner
21,1 gram
Fedtstof
21,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter