Forloren hare (cremet)
Forloren hare (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt forloren hare, hakket 2 mm.
670 g
Smør, smeltet
85 g
Fløde 38 %
335 g
Fond
170 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Baconolie (se opskrift nedenfor)
220 g
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet masse
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på den forlorne hare, så det ligner stegeskorpe
Dryp baconolie ovenpå gratinen. Find opskriften på baconolie.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g baconolie
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.346 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
21,7 gram
Fedtstof
24,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter