Forloren hare (cremet)

Forloren hare (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt forloren hare, hakket 2 mm.
670 g
Smør, smeltet
85 g
Fløde 38 %
335 g
Fond
170 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Baconolie (se opskrift nedenfor)
220 g

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet masse

  6. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på den forlorne hare, så det ligner stegeskorpe

  7. Dryp baconolie ovenpå gratinen. Find opskriften på baconolie.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g baconolie
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.346 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
21,7 gram
Fedtstof
24,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter