Flæskesværolie
Flæskesværolie
Ingredienser
Flæskesvær
500 g
Salt
Efter behov
Rapsolie
100 g
Sådan gør du
Steg flæskesvær drysset med groft salt på en rist i ovnen på 180° i 15-20 minutter eller til sværene er helt sprøde. Kom en GN under risten, så fedtet opsamles.
Kom de ristede svær, det afsmeltede fedt og olie i en gryde
Kog det op indtil fedtet er smeltet af sværen
Sigt massen fri for klumper
Lad massen stå ved stuetemperatur, så den bliver tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Anvendes som smagsforstærker i retter, hvor flæskesvær indgår.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
3.087 kJ
Kulhydrater
0,0 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
81,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter