Flæskesteg (gratin)

Flæskesteg (gratin)

Ingredienser

Færdigtilberedt flæskesteg, hakket 2 mm.
500 g
Fløde 38 %
250 g
Smør, smeltet
65 g
Fond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad gratinen køle af

  6. Fjern film og vend gratinen ud af silikoneformen

  7. Lav penselstrøg med kulør på flæskestegsgratinen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.065 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
22,1 gram
Fedtstof
16,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter