Flæskesteg (gratin)
Flæskesteg (gratin)
Ingredienser
Færdigtilberedt flæskesteg, hakket 2 mm.
500 g
Fløde 38 %
250 g
Smør, smeltet
65 g
Fond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad gratinen køle af
Fjern film og vend gratinen ud af silikoneformen
Lav penselstrøg med kulør på flæskestegsgratinen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.065 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
22,1 gram
Fedtstof
16,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter