Fiskestuvning

Fiskestuvning

Portioner
20

Ingredienser

Smør
50 g
Hvedemel
50 g
Sødmælk
350 g
Fishsauce
40 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Muskatnød
Smag til

Sådan gør du

  1. Smelt smør og tilsæt gradvist melet. Rør rundt i 5 minutter

  2. Tilsæt mælk og fishsauce og rør rundt i 10 minutter

  3. Kog stuvningen igennem

  4. Smag til med salt, peber og muskatnød

  5. Blend den varme sovs sammen med den bagte fisk til en helt glat, ensartet masse.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.045 kJ
Kulhydrater
17,4 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
17,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter