Fiskestuvning
Fiskestuvning
Portioner
20
Ingredienser
Smør
50 g
Hvedemel
50 g
Sødmælk
350 g
Fishsauce
40 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Muskatnød
Smag til
Sådan gør du
Smelt smør og tilsæt gradvist melet. Rør rundt i 5 minutter
Tilsæt mælk og fishsauce og rør rundt i 10 minutter
Kog stuvningen igennem
Smag til med salt, peber og muskatnød
Blend den varme sovs sammen med den bagte fisk til en helt glat, ensartet masse.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
15 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.045 kJ
Kulhydrater
17,4 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
17,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter