Fiskefilet (gratin)
Fiskefilet (gratin)
Ingredienser
Fersk rødspættefilet, hakket 2 mm.
670 g
Fløde 38 %
335 g
Æg
170 g
Smør, smeltet
85 g
Løg, pillede
50 g
Majsstivelse
70 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Fishsauce
Smag til
Sådan gør du
Blend den hakkede fisk sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber og fishsauce
Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i ca. 20 minutter
Fjern filmen og lad gratinen køle let af
Løsn siderne på gratinen og vend derefter gratinen ud på et skærebræt
Kom kulør på en pensel. Lav penselstrøg så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af fisk er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
885 kJ
Kulhydrater
5,8 gram
Proteiner
11,0 gram
Fedtstof
16,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter