Fiskefilet (gratin)

Fiskefilet (gratin)

Ingredienser

Fersk rødspættefilet, hakket 2 mm.
670 g
Fløde 38 %
335 g
Æg
170 g
Smør, smeltet
85 g
Løg, pillede
50 g
Majsstivelse
70 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Fishsauce
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den hakkede fisk sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt, peber og fishsauce

  3. Spray bådformede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i ca. 20 minutter

  5. Fjern filmen og lad gratinen køle let af

  6. Løsn siderne på gratinen og vend derefter gratinen ud på et skærebræt

  7. Kom kulør på en pensel. Lav penselstrøg så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af fisk er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
885 kJ
Kulhydrater
5,8 gram
Proteiner
11,0 gram
Fedtstof
16,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter