Fiskefilet (cremet)
Fiskefilet (cremet)
Ingredienser
Kartofler, skrællede
300 g
Fersk rødspættefilet, hakket 2 mm.
740 g
Fløde 38 %
200 g
Løg, pillede
40 g
Fishsauce
20 g
Smør, smeltet
140 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Skær kartofler og løg i tern og kog dem møre
Kom den hakkede fisk i en GN, dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 5 minutter
Blend den varme, hakkede fisk med de kogte kartofler og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 7 minutter
Kom kulør på pensel. Lav penselstrøg så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Bemærk at den angivne mængde af fisk er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
770 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
10,2 gram
Fedtstof
14,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter