Fiskefilet (cremet)

Fiskefilet (cremet)

Ingredienser

Kartofler, skrællede
300 g
Fersk rødspættefilet, hakket 2 mm.
740 g
Fløde 38 %
200 g
Løg, pillede
40 g
Fishsauce
20 g
Smør, smeltet
140 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Skær kartofler og løg i tern og kog dem møre

  2. Kom den hakkede fisk i en GN, dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 5 minutter 

  3. Blend den varme, hakkede fisk med de kogte kartofler og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri 

  6. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 7 minutter 

  7. Kom kulør på pensel. Lav penselstrøg så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af fisk er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
770 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
10,2 gram
Fedtstof
14,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter