Cornichoner (gratin)
Cornichoner (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
12 g
Cornichoner
200 g
Eddikelage
50 g
Proteinpulver
35 g
Flormelis
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend cornichoner sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med flormelis
Hæld massen i savariner silikoneforme
Dæk det til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Vend gratinen ud og halver den, så det ligner cornichoner.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
391 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
19,0 gram
Fedtstof
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter