Cornichoner (gratin)

Cornichoner (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
12 g
Cornichoner
200 g
Eddikelage
50 g
Proteinpulver
35 g
Flormelis
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend cornichoner sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  5. Smag til med flormelis

  6. Hæld massen i savariner silikoneforme

  7. Dæk det til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  8. Vend gratinen ud og halver den, så det ligner cornichoner.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
391 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
19,0 gram
Fedtstof
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter