Blomkål (gratin)
Blomkål (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Blomkål, renset og kogt
300 g
Fløde 38 %
150 g
Æggehvide
135 g
Smør, smeltet
60 g
Majsstivelse
30 g
Citronsaft
Smag til
Mynte
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den kogte blomkål sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber, citronsaft og mynte
Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag på damp ved 100° i 15 minutter
Fjern filmen og løsn gratinen fra silikoneformen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
761 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
15,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter