Blomkål (gratin)

Blomkål (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Blomkål, renset og kogt
300 g
Fløde 38 %
150 g
Æggehvide
135 g
Smør, smeltet
60 g
Majsstivelse
30 g
Citronsaft
Smag til
Mynte
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den kogte blomkål sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt, peber, citronsaft og mynte

  3. Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Fjern filmen og løsn gratinen fra silikoneformen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
761 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
15,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter