Blomkål (cremet)

Blomkål (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Blomkål, renset og kogt
500 g
Smør, smeltet
100 g
Fløde 38 %
250 g
Citronsaft
Smag til
Mynte
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend den varme, kogte blomkål sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt, peber, citronsaft og mynte

  3. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

 

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
865 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
21,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter