Blomkål (cremet)
Blomkål (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Blomkål, renset og kogt
500 g
Smør, smeltet
100 g
Fløde 38 %
250 g
Citronsaft
Smag til
Mynte
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend den varme, kogte blomkål sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt, peber, citronsaft og mynte
Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
865 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
2,1 gram
Fedtstof
21,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter