And, pålæg (gratin)
And, pålæg (gratin)
Ingredienser
Husblas
16 g
Andefedt
150 g
Færdigtilberedt andelår, hakket 2 mm.
480 g
Fløde 38 %
100 g
Fond
100 g
Proteinpulver
120 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Smelt andefedt i en dyb pande ved høj varme
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smagt til med salt og peber
Smelt det opblødte husblas og rør det sammen i massen
Spray små ovale silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på gratinen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Der anvendes andelår frem for andebryst, da det ikke bliver ligeså tørt. Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.692 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
19,7 gram
Fedtstof
34,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter