And, pålæg (gratin)

And, pålæg (gratin)

Ingredienser

Husblas
16 g
Andefedt
150 g
Færdigtilberedt andelår, hakket 2 mm.
480 g
Fløde 38 %
100 g
Fond
100 g
Proteinpulver
120 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Smelt andefedt i en dyb pande ved høj varme

  3. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  4. Smagt til med salt og peber

  5. Smelt det opblødte husblas og rør det sammen i massen

  6. Spray små ovale silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  8. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på gratinen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Der anvendes andelår frem for andebryst, da det ikke bliver ligeså tørt. Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.692 kJ
Kulhydrater
4,1 gram
Proteiner
19,7 gram
Fedtstof
34,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter