And, pålæg (cremet)
And, pålæg (cremet)
Ingredienser
Andefedt
150 g
Færdigtilberedt andelår, hakket 2 mm.
350 g
Fond
100 g
Fløde 38 %
170 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Smelt andefedt i en dyb pande på høj varme
Blend det hakkede and sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Smag til med salt og peber
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på cremen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Der anvendes andelår frem for andebryst, da det ikke bliver ligeså tørt.
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.721 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
14,8 gram
Fedtstof
38,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter