And, pålæg (cremet)

And, pålæg (cremet)

Ingredienser

Andefedt
150 g
Færdigtilberedt andelår, hakket 2 mm.
350 g
Fond
100 g
Fløde 38 %
170 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Smelt andefedt i en dyb pande på høj varme

  2. Blend det hakkede and sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  3. Smag til med salt og peber

  4. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på cremen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Der anvendes andelår frem for andebryst, da det ikke bliver ligeså tørt.
Bemærk at den angivne mængde af kød er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.721 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
14,8 gram
Fedtstof
38,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter