Ananasglace

Ananasglace

Ingredienser

Henkogt ananas
1500 g
Løg
5 g
Eddike
5 g
Smør
50 g
Gurkemeje
Efter behov
Salt
Smag til
Honning
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend ananas, løg, eddike og smør til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Tilsæt gurkemeje efter behov for at gå den gule ananasfarve frem

  4. Smag til med salt og honning

  5. Reducér massen ind til en tyk konsistens, der løber langsomt af en ske når den vender nedad

  6. Lad den køle af.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Anvendes ofte som glace ovenpå kødtyper som eksempelvis skinke.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
442 kJ
Kulhydrater
18,5 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
3,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter