Ananasglace
Ananasglace
Ingredienser
Henkogt ananas
1500 g
Løg
5 g
Eddike
5 g
Smør
50 g
Gurkemeje
Efter behov
Salt
Smag til
Honning
Smag til
Sådan gør du
Blend ananas, løg, eddike og smør til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Tilsæt gurkemeje efter behov for at gå den gule ananasfarve frem
Smag til med salt og honning
Reducér massen ind til en tyk konsistens, der løber langsomt af en ske når den vender nedad
Lad den køle af.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Anvendes ofte som glace ovenpå kødtyper som eksempelvis skinke.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
442 kJ
Kulhydrater
18,5 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
3,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter