Æbleflæsk

Æbleflæsk

Ingredienser

Færdigtilberedt æbleflæsk, hakket 2 mm.
1250 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det varme æbleflæsk sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  4. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Tips og idéer

Bemærk at den angivne mængde af æbleflæsk er efter hakning.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.057 kJ
Kulhydrater
28,6 gram
Proteiner
17,9 gram
Fedtstof
7,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter