Hvid chokolade (cremet)
Hvid chokolade (cremet)
Ingredienser
Hvid chokolade
400 g
Smør
175 g
Rørsukker
175 g
Æggeblomme
160 g
Æggehvide
210 g
Sådan gør du
Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad
Bland 2/3 af sukkeret med æggeblommer og pisk det hvidt
Pisk æggehviderne stive i en anden skål og tilsæt den sidste tredjedel af sukkeret heri
Vend forsigtigt chokoladeblandingen op i skålen med de piskede æggeblommer
Vend derefter lidt efter lidt de piskede æggehvider sammen med chokolade- og æggeblommeblandingen, så det bliver en homogen masse
Stil på køl og lad den sætte sig .
Information om opskriften
Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet
Tips og idéer
Rul eksempelvis chokoladekugler af massen og vend dem i kakaopulver på dagen de serveres.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.751 kJ
Kulhydrater
37,4 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
27,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter