Hvid chokolade (cremet)

Hvid chokolade (cremet)

Ingredienser

Hvid chokolade
400 g
Smør
175 g
Rørsukker
175 g
Æggeblomme
160 g
Æggehvide
210 g

Sådan gør du

  1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad

  2. Bland 2/3 af sukkeret med æggeblommer og pisk det hvidt

  3. Pisk æggehviderne stive i en anden skål og tilsæt den sidste tredjedel af sukkeret heri

  4. Vend forsigtigt chokoladeblandingen op i skålen med de piskede æggeblommer

  5. Vend derefter lidt efter lidt de piskede æggehvider sammen med chokolade- og æggeblommeblandingen, så det bliver en homogen masse

  6. Stil på køl og lad den sætte sig .

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Tips og idéer

Rul eksempelvis chokoladekugler af massen og vend dem i kakaopulver på dagen de serveres.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.751 kJ
Kulhydrater
37,4 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
27,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter